Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2019 21:23 - Тук са гръбначните прогнози на Нострадамус, направени за 2019 година
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 2065 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 06.01.2019 21:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Тук са гръбначните прогнози на Нострадамус, направени за 2019 година image от Древен код


image    Мишел де Нострадам известен само като Нострадамус, се смята от мнозина за един от най-великите пророци, които някога са живели на Земята.

 

https://www.ancient-code.com/here-are-the-spine-chilling-predictions-nostradamus-made-for-2019/?fbclid=IwAR0KXLvxCbLQ0C5tmncCLO-SJcvO1ivPXJlsZQyhEuGBoWWDpforewcM5JE

Нострадамус е може би най-известен с книгата си "  
Лес пророчествата" Първото издание на книгата се  появява през 1555 г. и съдържа 353 катрена. В тази книга той е написал редица стихове, за които много хора вярват, че са пророчества за бъдещи събития.

Независимо от факта, че академичните учени твърдят, че всякакви сдружения между исторически световни събития и четиристия на Нострадамус са до голяма степен резултат от погрешни преводи, има милиони хора по целия свят, както и кметски агенции, които кредитират Нострадамус с прогнози за много големи световни събития.

Както вече съм писал, Нострадамус изглежда е получил много неща в книгата си "  Лес пророчества" .

Ето някои от най -убедителните пророчества, които хората вярват, че френският гледач има право:

1. Атомна бомба

Близо до портите и в рамките на два града Ще има бичове, подобни на които никога не са били виждани, Глад в чума, хора изгонени от стомана, Плачейки към великия безсмъртен Бог за облекчение.

Въпреки че мнозина твърдят, че това описание може да бъде приписано на няколко военни жестокости, това е много добро описание на атомната бомба, която е била пусната на Хирошима и Нагасаки.

2. Смърт на Хенри II

„Младият лъв ще преодолее по-старата, на полето на битката в една битка; Той ще прониже очите му през златна клетка, Две рани направени, а след това той ще умре от жестока смърт.

През лятото на 1559 г. крал Хенри II на Франция го нарича по-  стария,  начело на джанг Монтгомъри,  младия лъв , шестгодишен младши, на полетата на Франция или битки. На последния проход пикантът на Монтгомъри проби през козирката на краля, която се разцепи на парчета. И двамата имаха лъвове на щитовете си. Две парчета го наранили, единият пронизал очите му и се забил в главата на царете . Хенри II страдал 10 дни преди да умре в леглото си.

3. Хитлер

„От дълбините на западната част на Европа, едно малко дете ще се роди от бедни хора, Който с езика си ще съблазни голяма войска; Неговата слава ще се увеличи към царството на Изтока. ”  Зверове, свирепи от глад, ще пресекат реките, По- голямата част от бойното поле ще бъде срещу Хистер В една клетка от желязо ще се извади великият, когато детето на Германия не спазва нищо. "

Но френският аптекар също имаше редица други неща.

Сега, когато 2019 г. приключи, ще разгледаме какво е казал Нострадамус за новата година.

Пророчествата на Нострадамус за 2018/2019 г. са също толкова студени, колкото и всички други пророчества, написани от френския автор.

Някои твърдят, че според Нострадамус, 2019 г. ще видят началото на Втората световна война, тъй като някои го тълкуват, въпреки че, както сме писали в предишни статии, същото беше казано за 2018 г. За щастие, само с няколко седмици няма Изглежда, че скоро идва световна война.

Обезпокояващо е обаче, че конфликти във Франция и разпространение в Европа и света.

Тези, които вярват, че Нострадамус предрича, че Втората световна война ще започне през 2019 г., казват, че началото звучи напомнящо за това, което в момента се случва във Франция, която сега включва Страсбургската атака, съчетана с масовото протестно движение на жълтите жилетки, което започва да се разпространява.

Френският гледач пише според този сайт, че : „голямата война ще започне във Франция и цяла Европа ще бъде атакувана, тя ще бъде дълга и ужасяваща за всички и след това най-накрая ще има мир, но само малцина ще се радват на нея - война ще започне между двете велики световни сили и ще продължи 27 години. "

В други стихове, Нострадамус пише: "за разногласия и небрежност ще се отвори проход за Мохамед: от кръв, потънала в земята и в морето, пристанището на Марсилия ще бъде покрито с кораби и платна."

Понастоящем този видеоклип не е налице. Моля, опитайте отново по-късно.        




                   


Инквизиторът съобщава, че Нострадамус е предсказал, че „в Божия град ще има голям гръм, двама братя, разкъсвани от Хаос, докато крепостта трае. Великият лидер ще се поддаде. Третата голяма война ще започне, когато големият град гори.

Очевидно, Нострадамус прогнозира, че на запад ще се случат катастрофални природни събития. Френският гледач е предвидил ужасно природно бедствие, за което се твърди, че разрушава западната част на Съединените щати.

„Земетресението засяга най-вече западната част на Съединените щати. Неговата сила ще се усеща в земи по целия свят ”, пише Нострадамус в книгата си.

 

  ЗАБЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА: Някои от катрените са били интерпретирани с вмъкване на модерни места, където някои не съществуват, когато Нострадамус ги е написал (като западните САЩ и Германия) - решихме да оставим тези тълкувания непокътнати, тъй като те са общоприети, че това са областите, които Нострадамус имаше предвид. (SC / CM)



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. rosiela - Аз също се интересувам от неговите прогнози.
07.01.2019 00:00
1. Той никога не пише дати. Прогнозира в рими на няколко езика.
2. Той се базира на изчисленията, че Сатурн и Плутон са в Овен, а това бележи остра конфликтна ситуация, която обаче е повторяема. Била е преди Втората световна война, била е и след това, както и сега в края на 2019г. Тази позиция е през около 20 години и няма никаква точност, че това ще се случи точно тази година или към 2040 например.

3. Той е описал доста точно и събитията с Наполеон.

И тогава, във Франция, и преди Втората световна война в Германия, държавите са били разпокъсани и в упадък.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39753944
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031